Subscribe Us

header ads

Kadınların İşediği Akıl Almaz Cinayetle



Genene Jones 


13 Temmuz 1950 Teksas doğumlu olan Genene Jones 21 yaşında hemşirelik yapmaya başladığı tarihten itibaren, 46 bebeğe süksinilkolin klorür içeren şırınga enjekte ederek öldürmüştür. Bebekleri tekrar hayata döndürmek için öldürdüğünü söyleyenjones kendinin bir kahraman olduğunu ilan etmiştir.son kurbanı olan Chelsea adında bir kız çocuğunun mezarındaağlarken yakalanır ve 150 yıl hapse mahkum edilir. Günümüzdehala hapiste yaşamına deam etmektedir. 2017'de serbestbırakılacağı söylenmektedir. 


Harry Crawford

Harry Crawford takma adıyla erkek kılığında dolaşan Avusturalyalı Falleni,1913 yılında Annie Birkett isimli dul bir kadınla evlendi ve bu evliliği 6 yıl boyunca sürdürdü.İlginç olan evlendiği Annie'nin onun kadın olduğuna dair hiçbir fikri yoktu. Sonunda kendisinin kadın olduğunu itiraf etti ve Annie'yi kafasına gülle şişeyle vurarak bayıltıp yaktı.ceset tanınamaz haldeydi.

Harry kısa bir sürenin ardından başka bir kadınla daha evlendi.Annie'nin kimliği tanımlanınca Harry yakalandı ve 5 temmuz 1920de cinayetten mahkum edildi ve ölüm cezası verildi. Cezası hafifletildi ve 11 yıl hapis yattıktan sonra serbest bırakıldı.Geri kalan hayatını kadı olarak yaşadı. 

Daha Fazlası İçin videoyu İzleyiniz...

Yorum Gönder

0 Yorumlar