Subscribe Us

header ads

1 DOLARIN ÜZERİNDE GİZEMLİ ADAM İLLUMİNATİ LİDERİ Mİ ?




"İlluminati" kelimesini ilk defa 1492 yılında Menendez Pelayo isimli İspanyol bir yazar, İspanya'da faaliyet gösteren "Alumbrados" ismi ile de bilinen bir örgütü tanımlamak için kullanmıştır. 

İspanyol yazarın iddiasına göre aydınlananlar bilinmeyen gizli bir kaynaktan çok gizli ve insan üstü bilgileri aldıklarını iddia etmiştir ve bu örgüt 1623 yılında Engizisyon mahkemesinin kararı ile kapatılmış ve tüm üst düzeyleri ölüm ile cezalandırılmıştır. 

Daha sonra ise başka aydınlananlar ortaya çıksa da son dönemin en önemli cemiyeti şüphesiz 1776 yılında Adam Weishaupt tarafından kurulan İlluminati yapılanmasıdır. 




İlluminati örgütü hakkında daha detaylı bilgi için lütfen İLLUMİNATİ isimli kitabımıza göz atınız;





İlluminati örgütü hakkında daha detaylı bilgi için lütfen İLLUMİNATİ isimli kitabımıza göz atınız;













İlluminatinin sembolü ve yerine oturmamış piramittir. Aynı şekilde ABD'nin ilk kuruluş parası olan 1 doların üzerinde ki sembolde aynıdır. 

Peki neden aynı?

Cevap basıt…

Zira perde arkasında iki mekanizmayıda yönlendirenler aynı…

Buradan şunu anlıyoruz ki bu piramit ne İlluminati’yi ne ABD’yi temsil ediyor. Bu piramit aslında perde arkasındaki 13 gizemli aileyi temsil ediyor.
Peki 1 dolar üzerine kendi mühürlerini vuran bu 13 gizemli aile alalade bir para mı basmışlardı?

Elbette hayır!

Piramit üzerinde 13 basamak vardı ve kurucu 13 aileyi temsil ediyordu. 1 Doların üzerinde bugün ABD’yi temsil eden figür ise “Kartal” isimli bir kuş figürüdür ve dolar üzerine bu kuş resmedilmiştir.

O Kartal’ın ağzında bir kurdela vardırv e o kurdela üzerinde şunlar yazar

 “E PLURİBUS UNUM” 

Ne demektir peki bu?

“BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR”

13 Gizemli aile aslında herkese ders olması gereken bir sözü koymuştur oraya. Peki o yazıda başka bir şey dikkatinizi çekti mi?
E PLURİBUS UNUM kelimesine dikkat buyurun(!)

Bu kelimede 13 harften oluşur…

Bu kadar mı? Değil…

1 Doların üzerindeki 13 katlı piramidin üzerinde ise şu kelime yazar;

“ANNUİT COEPTİS”

Bu kelime şu anlamı taşıyor;

“BAŞLADIĞIN İŞİ BİTİR” 

Hatırlayın ne demiştik? Piramid’in en tepesinde henüz yerine oturmayan bir blok var demiştik. O blok yerine oturmamıştır ve kurucu 13 gizemli aile bu ideali sürdürenlere açıkça mesaj vermekte ve “Başladığın işi bitir” demektedir.

Üstelik ne gariptir ki ANNUİT COEPTİS kelimesi de 13 harften oluşmaktadır

Yukarıda ki resimdedikkatinizi çeken bir şey var mı? Bizim var…
Piramid’in tepesinde başladığınız işi bitirin yazıyor. Peki ama bu iş yani diğer bir deyişle bu görev nedir?
Şimdi yukarıda ki resme tekrar göz atın ve bu kez resimdeki piramidin altına dikkat edin! Gördünüz mü yazıyı? Şöyle yazıyor;
“NOVUS ORDO SECLORUM”
Ne diyor bu kelime? Hemen Bakalım…
      NOVUS                                ORDO                                        SECLORUM
NEW = YENİ                   EARHT = DÜNYA                          ORDER = DÜZEN

Yani kısacası görevimiz YENİ DÜNYA DÜZENİ diyorlar…

Burada şunuda açıklamakta fayda var piramidin en alt basamağı halkı temsil eder, Yeni Dünya Düzeni kelimesinin piramidin en altında yazması da boşuna değildir. Buradaki mesaj, “Başladığın işi bitirmek için Yeni Dünya Düzeninin kurmaya halktan başlamalısın” mesajıdır. 





Şimdi gelelim en can alıcı noktaya piramidin en alt katında yine 13 gizemli adam tarafından şifrelenmiş ve romen rakamlarıyla yazılmış rakam ve harf kombinasyonu bulunmaktadır.
Piramidin en altında şunlar yazmaktadır;
M D C C L X X V I
Bu kombinasyonun hem Kabbala numerolojik sistemine göre , hemde Ebced hesabına göre karşılığı 1776 sayılarıdır. Bu sayılar tanıdık geldi mi size?
Piramidin altında bulunan ve numerolojik olarak 1776 sayısını veren MDCCLXXVI kombinasyonunun farklı bir şifresi ve farklı bir gizemi daha bulunmaktadır.

Ancak M-DCCL-XXVI” olarak ayrım yapmak suretiyle şifresini çözdüğümüz kombinasyonun bu kısmı işin gizem ve kehanet tarafını barındırdığı için burada konuyu geniş biçimde açmamız “Rothschild’leri anlattığımız bu kitap için yersiz olacaktır.

O nedenle bu konuyu “ARMAGEDDON” isimli kitabımızda geniş şekilde anlatmak üzere nokta koyup Rothschild konusu üzerinden virgüllere devam ediyoruz.

Ancak şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Siyonist sistem her zaman numerolojik bir sistem kullanır ve yine İlluminati dediğimiz örgütte numerolojik sisteme göre hareket eder. Şeytan (Anti-Christ) bir sistem olan bu yapılanma dünya üzerinde ise toplu ölümler gerçekleştirerek aslında kendi liderlerine adaklar adar.

Çok şaşırtıcı bir örnek olarak şunu verebiliriz ki yüzyıllar boyunca insanları sömürgeleştirecek olan kağıt para o dönemin yani daha 13 koloni ile Britanya’dan ayrılmamış olan 13 gizemli para baronu ailenin himayesinde Goldsmiths’ler tarafından 1690 yılında basılmıştır.
Tarihe dikkat edin 1690…

1690 yılından tam 86 yıl sonra yine kitabımızın farklı bölümlerinde bahsettiğimiz üzere ABD ve İlluminati 1776 yılında kurulmuştur.

Yine 1776 yılından tam 86 yıl sonra 1862 yılında Amerika’da bir iç savaş patlak vermiş ve kaos teorisinden doğan düzen sağlanmıştır.

Peki 1862 yılından sonra acaba sizce ne olmuştur?

1862 yılından sonra ise 1948 yılında İsrail devleti kurulmuştur.

Peki ya 86 yıl sonra? Hangi yıla geliyor sahi o?

O tarih 2034 yılıdır…

Kitaplarımızın bir çoğunda bahsettiğimiz ve ARMAGEDDON kitabımızda konuyu derinlemesine incelediğimiz üzere ARMAGEDDON isimli savaşın 2023 dolaylarında başlamasının ardından acaba dünyaya yön veren bu gizemli adamlar 2034 yılında neyi hedeflemektedir?

TEK DÜNYA İMPARATORLUĞU olabilir mi mesela? Bilinmez…

Bununla birlikte 1 doların üzerindeki resmin Amerika Birleşik devletleri Başkanı George Washington'a ait olduğu söylenir. 






Son zamanlarda ise yeni bir iddia ortalığı kasıp kavuruyor. Bu iddiaya göre aslında 1 doların üzerinde George Washington'un resmi değil de İlluminati kurucusu Adam Weishaupt'un resmi olduğuna dair bir iddiadır bu. 

Aşağıdaki resim Başkan George Washington'a ait bir resim





Aşağıdaki resim ise İlluminati kurucusu Adam Weishaupt'a ait olan bir resim. 



Ancak resimlerden görüleceği üzere 1 doların üzerinde ki resim İlluminati'nin kurucusu olan Adam Weishaupt'a pek de benzemiyor. Zira bu resim ABD makamlarının resmi olarak beyan ettiği üzere George Washington'a ait bir resim. 

Ayrıntılı bilgi için lütfen İLLUMİNATİ kitabımızı temin ediniz...





Yorum Gönder

0 Yorumlar